2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Sissi zsiráfjától a biodómig

Következik:

Híradó 12:00

Ezrek várakoznak még a Bocskai úton

Hír TV

2018. április 8., vasárnap 20:46, frissítve: vasárnap 22:26

Két szavazókör kivételével befejeződött a szavazás, Budapesten az Eötvös utcában és a Bocskai úton vannak még nyitva a szavazókörök, utóbbiban 2500-an állnak még sorba, hogy szavazhassanak. Amikor a sor vége az épületbe ér, akkor kezdik el az eredmények közlését, ez nagyjából 21.30-ra várható – jelentette be Pálffy Ilona.

A választási iroda elnöke szerint az urnazárást követő egy órán belül egyetlenegy számlálóbizottság sem tudta még feldolgozni az adatokat, mert nagy a szavazólap, hosszú a lista.

Patyi András elmondta, hogy a szavazás rendben zajlott, semmilyen nehézség nem adódott. A választási bizottság elnöke is megerősítette, az eredményeket csak akkor kezdik el közölni, ha a Bocskai úton már beférnek az emberek az épületbe. A Nemzeti Választási Bizottság ülésén a korábbi napok eseményeivel foglalkoztak. Megkezdték a levélszavazatok feldolgozását – tette hozzá. A végleges jogi eredményekhez még sok jogi döntést kell meghozni, illetve a külképviseletekről és az átjelentkezéssel leadott szavazatoknak is meg kell érkezniük.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!