2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Ez vár ránk a hőségben - jégeső és szélvihar is jöhet

Jégeső és szélvihar jöhet - országszerte adott ki figyelmeztetéseket az Országos Meteorológiai Szolgálat. De vasárnap a déli megyékben még a meleg miatt kell aggódni, 27 fok felett alakul a középhőmérséklet Baranya, Tolna, Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád és Békés megyében.

Délutántól az ország északi felében alakulhatnak ki nagyobb számban zivatarok, amiket hevesebb, akár óránként 90 kilométeres szélrohamok, felhőszakadás és jégeső is kísérhet.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!