2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Belföld

Ez egész Budapestnek fontos lehet

240 kilométer csatorna épül Budapesten a komplex integrált szennyvíz-elvezetési program részeként – jelentette be Tarlós István.

A főpolgármester hangsúlyozta: ezzel 2015-ig több mint 40 ezer embernek lesz komfortosabb az élete. A csatornázás elsőként a XVIII. kerületben kezdődött meg. Pestszentlőrincen eddig 70 kilométer vezetéket építettek ki, a hálózatra 7400 család csatlakozhat.

„A fejlesztés nemcsak az érintett kerületek, hanem egész Budapest szempontjából is jelentős és fontos előrelépés. A 34 milliárdos környezetvédelmi beruházással ugyanis lehetővé válik, hogy Budapest minél nagyobb része minél hamarabb rácsatlakozhasson a korszerű, fővárosi szennyvízelvezető és -tisztító hálózatra” - mondta el Ughy Attila, a XVIII. kerület polgármestere.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!