2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Belföld

Orbán Viktor: Az idén lezárhatjuk a progresszív liberális hegemóniára épülő világrendet + videó

Miközben egész Európát elöntötte egy progresszív libarális óceán itt csodák csodájára megmaradt egy konzervatív sziget, amely dacol a liberális dagállyal, a brüsszeli égzengéssel és a washingoni hurrikánnal - fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök a CPAC Hungary rendezvényen elmondott csütörtöki beszédében.  Orbán Viktor: Az idén lezárhatjuk a progresszív liberális hegemóniára épülő világrendet + videó
Önfényező könyvvel erősít Karácsony Gergely a kampányban

Önfényező könyvvel erősít Karácsony Gergely a kampányban

A főpolgármester kampányra időzített könyvét tehát az a vállalkozás adta ki, amelynek előzőleg az önkormányzat egyik cége csaknem hatmillió forint közpénzt fizetett ki egy tanulmányra. 2024. április 25.
Kubatov Gábor: Várjuk a szuverenista, konzervatív erők győzelmét az uniós választásokon, és Trump elnök győzelmét november 5-én + videó

Kubatov Gábor: Várjuk a szuverenista, konzervatív erők győzelmét az uniós választásokon, és Trump elnök győzelmét november 5-én + videó

Kubatov Gábor hozzátette, ezért nincsenek Magyarországon terrortámadások, nem alakul ki párhuzamos társadalom, nincsenek lemészárolt papok, szétvert templomok, éjjel szabadon lehet sétálni az utcákon, béke van, nem kell a keresztet leszedni az iskolák faláról. 2024. április 25.
A balliberálisok akciói ellenére sikeres lesz a magyar elnökség + videó

A balliberálisok akciói ellenére sikeres lesz a magyar elnökség + videó

Zsigmond Barna Pál szavait erősítette meg a brüsszeli tudósítónk is, miszerint: "Feloszlatása előtti utolsó ülését is arra használta fel az Európai Parlament balliberális többsége, hogy folytassa bosszúhadjáratát Magyarország ellen. Részletek: Bugnyár Zoltántól. 2024. április 25.
Magyar Péter tovább bonthatja az ellenzéki térfelet + videó

Magyar Péter tovább bonthatja az ellenzéki térfelet + videó

Közben az Index úgy értesült, hogy a Fővárosi Közgyűlésben is szeretne képviselői helyeket magának Magyar pártja. 2024. április 25.
Megnyitotta kapuit Európa legnagyobb konzervatív konferenciája + videó

Megnyitotta kapuit Európa legnagyobb konzervatív konferenciája + videó

Csaknem háromezren vettek részt a CPAC Hungary első napján. 2024. április 25.
Kocsis Máté: A magyar baloldal külföldi pénzből akart belföldi hatalomra szert tenni

Kocsis Máté: A magyar baloldal külföldi pénzből akart belföldi hatalomra szert tenni

Kocsis Máté megjegyezte: a globalisták nem fogják feladni, de bármelyik honfitársunkat veszik meg, harcolni fogunk velük; nemzetünk szuverenitása Magyarország megújuló erőforrása. 2024. április 25.
Donáth Anna: „Büszkén vállalom, hogy az Orbán-kormánnyal szembeni jogállamisági eljárások egyik kezdeményezője a Momentum

Donáth Anna: „Büszkén vállalom, hogy az Orbán-kormánnyal szembeni jogállamisági eljárások egyik kezdeményezője a Momentum"

Menczer Tamás a Facebookon reagált a momentumos politikus nyilatkozatára. 2024. április 25.
Eva Vlaardingerbroek: Brüsszel megmutatta, miként is működik a diktatúra + videó

Eva Vlaardingerbroek: Brüsszel megmutatta, miként is működik a diktatúra + videó

Miközben Brüsszelben ujjal mutogatnak Magyarországra, hogy a jogállamiságot támadás éri, addig Budapesten nem tiltanak be semmilyen konferenciát, pedig az Európai Unió központjában a demokrácia szíve kellene, hogy dobogjon. Eva Vlaardingerbroek holland politikai kommentátorral, influenszerrel készített interjút Velkovics Vilmos a CPAC Hungray rendezvényén a Millenárison.  2024. április 25.
Hamarosan Magyarországra látogat a kínai elnök + videó

Hamarosan Magyarországra látogat a kínai elnök + videó

A Híradóban kapcsoltuk az Eurázsia Központ igazgatóját, Dr. Horváth Leventét, korábbi sanghaji főkonzult, aki a kínai elnök magyarországi látogatásáról beszélt. 2024. április 25.

Orbán Viktor Georgia miniszterelnökével tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban fogadta Irakli Kobakhidzét, Georgia miniszterelnökét - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. 2024. április 25.

Megvan ki építheti a valaha volt legdrágább Duna-hidat

Minden idők egyik legnagyobb összegű beruházása készül Mohácsnál. 2024. április 25.

A NAV-hoz került a hídpénzbotránnyal kapcsolatos vesztegetéses ügy

Budai Gyula a Facebookon jelentette be, hogy a NAV-hoz került a vesztegetés gyanújával indított nyomozás a hídpénzbotránnyal kapcsolatban. 2024. április 25.

Nagy-Vargha Zsófia: A kiegyensúlyozott társadalom alapja az egészséges családok, fiatalok

Akkor tud egy társadalom kiegyensúlyozottan működni, ha legfontosabb eleme, a családok és szerves részei, a fiatalok egészségesek - mondta az államtitkár. 2024. április 25.

Matt Schlapp: Magyarország csodálatos példát mutat + videó

Magyarország csodálatos példát mutat, mert kiáll mindazért, ami fontos, csodálatos szövetséges, ihletet ad az amerikaiaknak - mondta a CPAC Foundation elnöke csütörtökön Budapesten, a Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) első napján. 2024. április 25.

Árcsökkentésre szólította fel a kormány az üzemanyag-kereskedőket + videó

Csütörtökön sajtótájékoztatót tart Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő. Az eseményt a HírTV élőben közvetíti. 2024. április 25.

Úgy tűnik, Baranyi Krisztinától kezdenek elfordulni a kerületiek

Csak ketten gyűjtöttek annyi aláírást Ferencvárosban csütörtök reggelig, hogy hivatalosan indulhassanak a választáson. 2024. április 25.

Embert gázolt a metró Budapesten

Elgázolt egy embert az M2-es metró egyik szerelvénye a Blaha Lujza téren. 2024. április 25.

Szánthó Miklós: Mi vagyunk a wokebusters + videó

A CPAC Hungary célja nem kisebb, minthogy megszervezzük az antiglobalista erők globális koalícióját - jelentette ki Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója a Konzervatív Politikai Akció Konferencia csütörtöki nyitónapján. 2024. április 25.

A baloldal intézetei össze-vissza mérnek

Az egyik kutatás Magyar Péternek kedvez, a másik Gyurcsányt favorizálja. 2024. április 25.

CPAC Hungary 2024 - élőben a HírTV műsorán + videó

Csütörtöktől harmadik alkalommal tartják meg a CPAC Hungary-t, amely minden eddiginél nagyobb lesz. Majdnem háromezer résztvevőt várnak, köztük 500 külföldi vendéget. Az esemény legfontosabb pillanatait a HírTV élőben közvetíti. 2024. április 25.

Gajda Péter szerint meglepő fejlemények látnak napvilágot éveken belül a hídpénz-botrányról + videó

Néhány év múlva meg fogunk lepődni, hogy milyen hírek fognak kijönni a hídpénz-botránnyal kapcsolatban. - erről a XIX. kerület szocialista polgármestere beszélt a Magyar Nemzetnek. 2024. április 24.

Szánthó Miklós: a békepárti és szuverenista erők összehozása a cél + videó

A Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) célja, hogy összehozza a békepárti és szuverenista erőket, mert ezek osztják a nyugat igazi civilizációs értékeit, az Isten-haza-család hármas egységét - mondta az eseményt szervező Alapjogokért Központ főigazgatója szerdán Budapesten. 2024. április 24.

Kiderült, ki a szerzője Magyar Péterék adatkezelési tájékoztatójának + videó

Beismerte Magyar Péter, hogy találkozott az adatkezelési tájékoztatójának szerzőjével. 2024. április 24.

Tüttő Kata szerint Víg Mór pénzt vehetett fel a Lánchíd felújítására szánt összegből + videó

Karácsony Gergely MSZP-s főpolgármester-helyettese elszólta magát. 2024. április 24.

Baloldalról kap konkurenciát Pécs balliberális vezetője + videó

Baloldalról kap konkurenciát Pécs balliberális vezetője. Egykori szövetségese most kihívóként indul ellene. 2024. április 24.

Magyar Nemzet: Életveszélyes a Városháza homlokzatának felújított része + videó

Már megszokott, hogy a főváros vezetői a botrányos ügyekben mindig azt mondják, hogy nincs itt semmi látnivaló - erről a fővárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője beszélt. 2024. április 24.

A DK is azzal a céggel dolgoztat, ami felbukkant Magyar Péterék mögött

A Demokratikus Koalíció honlapján megtalálható tájékoztatóból kiderül, hogy részben az Estratos Digital GmbH. végzi a párt adatkezelését. 2024. április 24.

Budapesten folytatódott Orbán Viktor kampánykörútja

Szerda délben a Batthyány téren Szentkirályi Alexandrának, a Fidesz-KDNP főpolgármester jelöltjének segített a támogatói aláírások gyűjtésében. 2024. április 24.

Legfrissebb hírek

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!