2023. 06. 09. Péntek Félix napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A Sárga csikó nyomában 03:00

Belföld

Embercsempész bandára csapott le a rendőrség

Embercsempész-hálózatot göngyölített fel a rendőrség Magyarországon. A 17 tagú banda majdnem 200 migránst segíthetett Nyugat-Európába.

  •  Embercsempész bandára csapott le a rendőrség

A police.hu-ra pénteken feltett közlemény szerint a jordán, egyiptomi, román és magyar állampolgárokból álló hálózat 2017 második felétől folyamatosan hozta a menekülteket Magyarországra. Gondoskodott arról, hogy a Romániában a szabad mozgás jogával rendelkező harmadik országbeli állampolgárok - alkalmanként 2-5 ember - eljussanak a magyar-román államhatár közelébe, ahol a társtettesként meggyanúsított autóbuszvezetők a menetrend szerint Budapestre közlekedő járatokon elrejtették őket.

Miután Budapestre érkeztek, az elrejtett migránsokat vagy egy budapesti szállodában szállásolták el, az ott dolgozók bevonásával, a hatóságok elől elrejtve, vagy azonnal továbbvitték őket Nyugat-Európa felé.

A harmadik országbeli állampolgárok, többségében családok, több ezer eurót fizettek ki a szervezésben részt vevőknek. Az államhatáron többször is elfogtak ilyen embereket - fűzték hozzá.

A nyomozás során beszerzett adatoknak, illetve a bevezetett intézkedéseknek köszönhetően 17 embert hallgattak ki gyanúsítottként.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Napindító - 80 éves Stefka István

Napindító - 80 éves Stefka István

Mintegy 50 éve újságíró, dolgozott a Magyar Televízió A Hét című műsorában is, műsorvezető, majd később főszerkesztő lett. Számtalan újságban írt és ír ma is. Ma 80 éves Stefka István.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!