2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Belföld

Elutasítják Hunvald politikai szerepvállalását

A nyilvánosság kizárásával folynak a tárgyalások az MSZP és az Együtt–PM Szövetség között.

A Bajnai vezette társulás korábban nehezményezte, hogy korábbi megállapodásuk ellenére több helyen nem diplomás jelölteket támogatna a szocialista párt. Hunvald György esetleges politikai szerepvállalását a párt elutasítja – mondta Szabó Tímea, a párt tagja. A korábbi erzsébetvárosi polgármester sajtóhírek szerint egy számára kedvező strasbourgi bírósági döntés után megméretné magát a 2014-es választásokon.

– Nem gondolom, hogy Hunvald György strasbourgi ügye bármilyen módon kapcsolatban állna a mi jelöltállítási módszereinkkel. Mi korszakváltó embereket szeretnénk látni a 2014-es parlamentben – mondta Szabó Tímea.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!