2022. 08. 09. Kedd Emőd napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:10

Belföld

Eltűnt Preisz György

A 63 éves férfit a rendőrök jelenleg is keresik.

  • Eltűnt Preisz György

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága 01080-157/1047/2021. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Preisz György ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 63 éves férfi 2021. december 7-én 18 óra körül egy budapesti kórházból ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik.

Preisz György körülbelül 170 centiméter magas, telt testalkatú, kopasz. Eltűnésekor sötét kabátot és sötét baseballsapkát viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Preisz György tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

 

 

Police.hu

kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!