2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Előzetesben Márió, a varázsporos drogdíler

Hír TV

2018. június 1., péntek 14:43, frissítve: péntek 15:51

Előzetes letartóztatásba került az VIII. kerületi férfi, aki varázspor néven árult drogot a Hős utca környékén. A dohányt a többi közt acetonnal és patkányméreggel itatta át.

Tavaly nyáron akciófilmbe illő módon teperték le a rendőrök O. Máriót, aki a saját maga által kotyvasztott, varázspor néven terített drogot árult a VIII. kerületben. A többi között patkányméreggel és acetonnal is átitatott dohányt is árult. A szer fogyasztói szerint néhány szippantás órákra elkábította őket, volt aki el is ájult.

Az Index korábbi felvételein látható, hogy milyen állapotba kerültek a drog fogyasztói, a hírhedt Hős utca környékén. O. Máriót ennek ellenére kiengedték az előzetesből, szabadlábon pedig nem hagyott fel a drogkereskedéssel.

Két napja a Rákóczi téren csaptak le rá újból. Előzetes letartóztatásáról pénteken döntöttek a Fővárosi Törvényszéken.

„Ügyfelemnek elrendelték az előzetes letartóztatását a bűnismétlés és a szökés és elrejtőzés veszélyére tekintettel. Tekintettel arra, hogy 2017 szeptemberében őt már egyszer elfogták hasonló bűncselekmények miatt, és most, május 30-án hasonló bűncselekmények miatt érték tetten” – tájékoztatott Janklovics Ádám ügyvéd.

Várhatóan ősszel dönthet majd a bíróság a férfi ügyében.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!