2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Elnyelte Mészáros adatait egy rejtélyes tőzsdei fekete lyuk

2017. március 9., csütörtök 12:07, frissítve: csütörtök 17:34

Több ezer részvénnyel együtt, amelyeket az Opimus Press vásárolt.

Nagy bejelentésre készülnek Mészáros Lőrincék a börzén: az Opimus-csoport a következő napokban olyan hírrel áll elő, amely jelentős mértékben befolyásolhatja a cég részvényeinek árfolyamát, ezért a Budapesti Értéktőzsde jövő hétfőig felfüggesztette a papírokkal való kereskedést.

Az Opimust a múlt héten vette hivatalosan is a nevére a felcsúti polgármester – ez az a cég, amelynek érdekeltségébe került a Mediaworks nevű sajtóbirodalom.

Az Opimus-csoport összefonódott azzal a társasággal is, amelyet az Orbán Viktor környezetében létrejött szállodalánc központi cégeként emleget a piac.

A Miniszterelnökség vezetője szokásos heti sajtótájékoztatóján tagadta, hogy a kormányzati politika része lenne Mészáros Lőrinc meggazdagodásának támogatása.

„Azt tapasztalom, hogy Magyarországon az elmúlt években a vállalkozások egy jó részének, aki nem volt a kormánnyal kapcsolatban, nagyon sikeres éve volt, számos ilyen vállalkozói csoport létezik, amelynek semmilyen köze nincs a kormányzathoz, és mégis sikeres éve volt, nem hiszem, hogy ettől függ önmagában csak, hogy valaki hogyan boldogul mint vállalkozó vagy milyen sikeresek a vállalkozásai. De föltételezem, hogy meg fogják kérdezni az érintettet is, és ő nyilván meg fogja válaszolni az önök kérdéseit. A kormányzatnak ilyen kormányprogramja, hogy tegyük gazdaggá Mészáros Lőrincet, ilyen nincs” – jelentette ki Lázár János.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!