2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Belföld

Elmondta a kormányfő az uniós vezetőknek, hogyan csökkenthető az energia ára

Az európai energiaárak csökkentését célzó javaslatokat tett az uniós döntéshozók asztalára Orbán Viktor.

  • Elmondta a kormányfő az uniós vezetőknek, hogyan csökkenthető az energia ára

A miniszterelnök szerint könnyebbséget jelentene a piaci szereplőknek és a vásárlóknak, ha ideiglenesen felfüggesztenék a széndioxid kvóta-rendszert. Emellett szét kellene választani a nagykereskedelmi villamos-energia és a földgáz árát, és azt a kötelezettséget is szüneteltetni kellene , amely szerint bioösszetevőt kell keverni az üzemanyagokba. Orbán Viktor szerint ezekre azért van szükség, hogy alacsonyabbak és kezelhetőbbek legyenek az áram-, gáz- és üzemanyag költségek.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!