2022. 08. 19. Péntek Huba napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Napi aktuális 10:30

Belföld

Elmaradt nemzetegyesítés: december 5-én tematikus nappal jelentkezik a Hír TV

Tematikus műsorfolyammal jelentkezik december 5-én, vasárnap a Hír TV, amelyben az elmaradt nemzetegyesítésre emlékezünk.

  • Elmaradt nemzetegyesítés: december 5-én tematikus nappal jelentkezik a Hír TV

2004. december 5-én tartották ugyanis a kettős állampolgárságról szóló népszavazást. A baloldal arra biztatott mindenkit, hogy szavazzon nemmel a határainkon kívül rekedt magyarok honosítására. A Hír TV-n vasárnap, csaknem 500 műsorpercet szentelünk a 17 évvel ezelőtti eseményeknek. Exkluzív vendégeink mellett, számos külhoni kapcsolással készülünk, amelyben az érintettek mondják majd el személyes megéléseiket, érzéseiket.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!