2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Belföld

Elképzelhető, hogy vádalkut kötött Fekete Dávid? Sorra kerülnek rács mögé az üzletfelei

Nagyon úgy tűnik, hogy szorul a hurok Fekete Dávid üzletfelei körül, akik közül sokak kezén már kattant a bilincs. Vajon vádalkut kötött az énekes?

  • Elképzelhető, hogy vádalkut kötött Fekete Dávid? Sorra kerülnek rács mögé az üzletfelei

Mint arról korábban a Bors beszámolt, május elején bilincsben vitték el a rendőrök otthonából Fekete Dávidot, akit több mint 100 millió forintos csalás miatt jelentettek fel a károsultak. Az énekes – aki állítólag még a letartóztatása előtt is seftelt – azóta börtönben ül, ellenben úgy tűnik, volt üzletfelei közül is jó páran rács mögé kerültek az elmúlt időszakban: gyanúsítottá váltak vagy éppen házi őrizetben találták magukat – írja a Blikk.

Egy, az ügyet jól ismerő személy a lapnak úgy nyilatkozott: az énekes túlélésre játszik, így igyekszik minél több embert magával rántani.

– Kiderült, hogy az egyik áldozatát és annak párját feljelentette, akikről azt állította, bezárták őt a saját irodájába. Ezek az emberek most járkálnak a rendőrségre és több év börtön fenyegeti őket – magyarázta az informátor, hozzátéve: egy másik ember is a zsaruk látókörébe került, akinek Fekete nemcsak tartozik, de aki komoly bűncselekménybe is belekeveredett.

– 48 milliót adott Dávidnak az a férfi, akinek a nevére később egy másik áldozat autója lett átíratva, belerángatva ezzel a sikkasztási ügybe. Ezt a személyt meghallgatta a rendőrség, de nem mondott semmit. Fél, hogy kiderül a bűnrészessége – magyarázta a forrás.

Emellett jelenleg is házi őrizetben van az az autókereskedő, aki szintén hatalmasat bukott Fekete Dávid miatt.

– Sokat üzleteltek, rengeteg autót vett át a kereskedéséből. Érdekes, hogy ezek után egy füles nyomán a TEK egy bevásárlóközpont parkolójában csapott le a férfira, és persze, drogot is találtak a kocsijában. Ment a hűvösre, több 10 millió forintjába került, hogy házi őrizetbe kerüljön. Ezalatt befuccsolt a vállalkozása, a felesége pedig elhagyta a közös gyerekükkel együtt.

Úgy tűnik, a szeptemberig már biztosan letartóztatásban maradó Fekete Dávid környezetéből egyre többen kerülnek a rendőrség látókörébe, talán nem véletlenül – összegzi a lap.

Bors

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Újabb feljelentés Magyar Péter ellen

Újabb feljelentés Magyar Péter ellen

Dúró Dórának a parlament folyosóján annyit mondott, kezét csókolom, de nem egyeztetett vele - így reagált Kocsis Máté az atv.hu-nak, miután Magyar Péter azt állította, hogy Kocsis és Dúró rendszeresen egyeztet.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Menczer Tamás: Megvan a 20.000 aláírás! + videó

Menczer Tamás: Megvan a 20.000 aláírás! + videó

Néhány óra alatt összegyűjtötte az európai parlamenti választáshoz szükséges húszezer aláírást a Fidesz–KDNP - jelentette be a kormánypártok kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás azt mondta: a munkát folytatják, a cél, hogy minél több emberhez jussanak el.
A pécsi buszok járműcseréje bíróságon végződött + videó

A pécsi buszok járműcseréje bíróságon végződött + videó

Április 30-án hirdeti ki másodfokú határozatát a Pécsi Ítélőtábla, a buszos ügy néven ismert perben. A vádirat szerint az eredeti árnál 666 millió forinttal többért vett Pécs használt tömegközlekedési járműveket. Első fokon a vádlottakat felmentették.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!