2021. 10. 23. Szombat Gyöngyi napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Belföld

Eljárás indul Barta László balesete ügyében

Eljárás indul a luxus BMW-vel balesetet okozó Barta László ellen - tudta meg a Hír Televízió a Pest Megyei Rendőr főkapitányságtól. Barta László volt az ózdi előválasztás jobbikos koordinátora, korábban pedig a Márki-Zay Péter vezette Mindenki Magyarországa Mozgalom operatív igazgatója. A három héttel ezelőtti - M3-as autópályán történt baleset során több köteg „előválasztási" szavazólap és 18 millió forint készpénz is előkerült az autóból.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Stop Gyurcsány, stop Márki-Zay! petíció

A petíció tovább folytatódik immár Stop Gyurcsány, stop Márky-Zay! néven. 2021. október 22.

1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja

A koszorúzás után a Műegyetem K épületében ünnepi beszédet mondott Novák Katalin családokért felelős miniszter. 2021. október 22.

Koszorúzás a műegyetemi emlékműnél

Az 1956-os műegyetemi emlékműnél koszorúzással egybekötött megemlékezéssel kezdődött az 56-os eseményekre való visszaemlékezés Budapesten. 2021. október 22.

Legfrisebb híreink

Radar: Halálos baleset a forgatáson

Elképesztő tragédia történt egy filmforgatáson, ahol Alec Baldwin amerikai színész egy kellékfegyverrel lelőtte a film operatőrét és rendezőjét.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!