2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Elismerést vett át Orbán

Az Egészségügyi Világszervezet elismerését vette át Orbán Viktor a dohányzás visszaszorítása és a nemdohányzók védelme érdekében végzett munkájáért.

A WHO főigazgatója beszédében hangsúlyozta, a magyar miniszterelnöknek megvolt ahhoz a bátorsága, hogy szembeszálljon a dohányzással, a dohányipar taktikáival a magyar állampolgárok egészsége érdekében.

Orbán Viktor miniszterelnök azt mondta: az elismerés elsősorban a dohányzásról leszokó magyarokat illeti.

„2012 január elsejétől tilos a dohányzás a zárt légterű és néhány meghatározott nyílt légterű közösségi térben, 2013 január elsejétől a dohánytermékek csomagolása csak képekkel illetve illusztrációkkal kombinált figyelmeztetésekkel hozható forgalomba. Harmadik lépésként pedig átalakítottuk a dohánykereskedelmet is, ami felől nagyon nagy politikai viták voltak Magyarországon. Senkit sem gyanúsítgatok természetesen, de ne legyen kétségünk, hogy a dohánykereskedelmi átalakítással szemben fellépő erők mögött mindenhol a dohánygyárakat kell keresni” – fogalmazott Orbán Viktor.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Üzenet David Pressmannek + videó

Üzenet David Pressmannek + videó

Nem igaz, hogy Magyarországon antiszemitizmus lenne - jelentette ki Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Bayer show-ban, David Pressman amerikai nagykövet azon szavaira, miszerint a kormány az antiszemitizmust bátorítja.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!