2024. 09. 25. Szerda Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Napi aktuális 04:00

Belföld

Elindult a tanszerek utáni hajsza, az egyik multi a nagycsaládosokra is gondolt + videó

Elindult a nagycsaládosok és az egyik kereskedelmi lánc közös tanszergyűjtése. A NOE vezetője elmondta: az elmúlt három évben 300 ezer iskolaszer gyűlt össze, amelyekkel 27 ezer gyermeknek és családjuknak tudtak segíteni.

  • Elindult a tanszerek utáni hajsza, az egyik multi a nagycsaládosokra is gondolt + videó

Varga-Futó Ildikó, az Auchan Magyarország stratégiai és ESG igazgatója: "Mi arra kérjük vásárlóinkat, hogy egy vagy két tanszerrel többet tegyenek a kosarukba, és ezt pedig a mögöttem található kihelyezésnél egy kosárba helyezzék bele a vásárlások után, mert ezek a közösen összegyűjtött tanszerek a rászoruló nagycsaládosokhoz fognak eljutni a gyűjtés követően."

Hozzátette: ők egymillió forintot ajánlanak fel a Nagycsaládosok Országos Egyesületének, hogy olyan tanszereket tudjanak megvásárolni, melyekre a legnagyobb szükség lesz az akció végén.

Nem elég azt mondani, hogy köszönöm" - ezt már a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke hangsúlyozta, aki rámutatott: még a pandémia és a gazdasági válság idején is azt tapasztalták, hogy évről évre többen támogatták őket.

Kardosné Gyurkó Katalin, Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke: "Igazából talán akkor a legkönnyebb egy hátizsák, ha tele van. Tele van olyan jó szívvel adományozott tárgyakkal, amik segítik a gyermekeknek az iskolába járást, amik kedvesebbé teszik a tanulást."

A kormány 2010 óta családbarát országot épít, több mint harminc féle családtámogatási elemmel segítve a családokat-erre pedig már a családügyekért felelős helyettes államtitkár emlékeztetett.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!