2021. 09. 24. Péntek Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 07:50

Belföld

Véget ért a Budapest Pride

Megtartották a 26. Budapest Pride felvonulást. Az LMBTQ aktivisták mellett több baloldali politikus is részt vett. Karácsony Gergely főpolgármester és az Európai Parlament első és egyetlen transznemű olasz képviselője is beszédet mondott. A Pride-al egy időben több ellentüntetés is tartottak a fővárosban.

 

MAGYAR ISKOLÁKBA IS ELJUT AZ LMBTQ PROPAGANDA

Rendszeresen tart homoszexuális érzékenyítő előadásokat magyar iskolákban a Labrisz Leszbikus Egyesület -derült ki nemrég a fővárosi önkormányzat podcastjéből. Az egyesület középiskolákban tart előadásokat Melegség és Megismerés címmel -mondta a szervezet genderkutatója. Borgos Anna szerint ezeken az előadásokon a szexualitás is szóba kerül. Pont ezért van szükség népszavazásra, hogy ez a terv ne legyen valóság, erre hívta fel a figyelmet az Emberi Erőforrások államtitkára. Rétvári Bence rámutatott, hogy a Háttér Társaság LMBTQ filmeket és meleg kiállításokat is ajánlj a fiataloknak.

KORÁBBI ANYAG

ELINDULT A BUDAPEST PRIDE

Elindult a 2021-es Budapest Pride fesztivál. A résztvevők a Madách téren gyülekeztek, innen vonulnak tovább a Fővám téren keresztül egészen a Tabánig. Az eseményen több politikus is részt vesz Karácsony Gergely főpolgármester beszédet is mond. Külföldi politikusok is részt vesznek a Pride-ra. Terry Reintke az Európai Parlamentből és Vladimir Luxuria az Európai Parlament első transznemű képviselője is felszólal majd.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Adatgyűjtésre is használhatja az ellenzék az előválasztást

Akár büntetőjogi és hatósági következménye is lehet annak, ha az előválasztás adatkezelője nem tartja be a szabályokat - hangsúlyozta az Adatvédelmi Hatóság elnöke a Hír TV Napi Aktuális című műsorában. 2021. szeptember 23.

Halálos lakástűz Nagyatád külterületén

A nyolcvan négyzetméteres régi ház teljes terjedelmében égett. 2021. szeptember 23.

Újabb horrorvágóhidat leplezett le a NÉBIH

A helyszínen az ellenőrök gyomorforgató körülményeket tapasztaltak, az udvaron például rovarral szennyezett fagyasztott termékek is voltak. 2021. szeptember 23.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!