2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Belföld

Életveszélyes sérülés lett a szórakozás vége

Fejsérüléssel került kórházba egy vendég egy csorvási sörözőből. A vendéglátóhely kerthelyiségében zenét szolgálató férfi lökte el, mert felborította az egyik hangfalát. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

  • Életveszélyes sérülés lett a szórakozás vége

Fellökött egy vendéget az ott zenélő férfi 2021. június 13-án 1 óra körül egy söröző kerthelyiségében Csorváson. Az ittas vendég többször megkapaszkodott az egyik hangfal állványába. A zenész tartott attól, hogy a hangfal felborul, tönkremegy, ezért kérte a vendéget, hogy menjen arrébb. A férfi azonban továbbra is a hangfalak és a szintetizátor körül maradt, majd az egyik hangfalat felborította. A zenész ezt nem látta, csak azt, hogy a hangfal a földre került. Rögtön gondolta, hogy az ittas férfi tette tönkre, ezért teljes erőből két kézzel hanyatt lökte őt, majd folytatta a zenélést. Az ellökött férfi úgy beütötte a fejét, hogy életveszélyes állapotba került. A zenész beismerő vallomást tett. Állítása szerint nagyon feldühítette, hogy többször kérte a férfit, menjen odébb, de mégis ott maradt az eszközei közelében. Elmondta, hogy nem akart sérülést okozni neki. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés miatt büntetőeljárást indított ellene. Az ügyben indult nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait bíróság elé állítási javaslattal 2021. szeptember 2-án továbbította az ügyészségre.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar – 100 éves korában meghalt Henry Kissinger + videó

Radar – 100 éves korában meghalt Henry Kissinger + videó

Henry Kissinger neve a világpolitika iránt érdeklődők számára biztos ismerős. A nemzetközi közéletre nagy befolyást gyakorolt. 2022-ben, még 99 évesen is ezrek várták felszólalását egy konferencián. A politikai zseni 100 éves korában halt meg.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Országszerte havazással indult a nap + videó

Országszerte havazással indult a nap + videó

Megbénította Budapestet a havazás. Az Útinform információi szerint: város-szerte hatalmas dugókat okoztak a csúszós-és havas utak, számos baleset történt. A BAH csomópontnál például keresztbe fordult egy busz. Közben a főváros térségében az Országos Meteorológiai Szolgálat már fokozott veszélyre figyelmeztet az ónos eső miatt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!