2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Szélesvásznú történelem - Én és a nagyapám 17:25

Belföld

Elbizonytalanodott a baloldali szavazótábor

Elbizonytalanodott a baloldali szavazótábor - írja a Magyar Nemzet a Társadalomkutató friss felmérése alapján. A Fidesz–KDNP-t - a biztos szavazó, párt-választók 51, a baloldalt 43 százaléka támogatja. Ez azt jelenti, hogy a tavaly novemberi öttel szemben most már nyolc százalék-pontos a Fidesz előnye az egyesült baloldallal szemben. A kutatásból kiderül az is, hogy a 18 évnél fiatalabb gyermeket nevelők körében kiemelkedő a kormánypártok népszerűsége. A februárban esedékes családi adó-visszatérítés pedig várhatóan további pozitív hatással lesz a kormánypártok támogatottságára.

  • Elbizonytalanodott a baloldali szavazótábor

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!