2022. 01. 17. Hétfő Antal, Antónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

Elásta a csatabárdot Márki-Zay Péter Dobrev Klárával

Elástuk a csatabárdot Dobrev Klárával - ezt nyilatkozta az Indexnek Márki Zay Péter. A hódmezővásárhelyi polgármester azt állította, hogy nem kritizálta az előválasztás alatt Gyurcsány Ferenc feleségét. Sőt, amikor Brüsszelben voltak még egy közös fotót is publikált róluk a DK EP-képviselője. Márky Zay szerint ez kellő iránymutatás a Gyurcsány párti szavazóknak. Arra a kérdésre, hogy kampányolás közben saját településére mennyi ideje marad elismerte, hogy egy harmadik al-polgármestert is ki kellett nevezniük, hogy őt tehermentesítsék.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Gyorsan reagált az iskolaőr

Egy kazincbarcikai iskolában kábítószert átadó és fogyasztó tanulókat hallgattak ki a rendőrök gyanúsítottként.

Moldáv embercsempész olasz autóval

A Szabadszálláson feltartóztatott migránsokat akarta Nyugat-Európába csempészni az a sofőr, akit állampolgári bejelentés alapján fogtak el.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!