2022. 05. 25. Szerda Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:20

Belföld

Éjszakai pótlékot kapnak a katonák

Akár napi 30 ezer forintos éjszakai pótlékot is kaphatnak a katonák február elsejétől- szúrta ki a Magyar Közlönyből az mfor.hu. A sürgősségi betegellátást nyújtó osztályon szolgálatot teljesítő egészségügyi tisztek, altisztek és katonák fokozott igénybevételi pótlékra jogosultak. Ennek óránkénti mértéke este 10 óráig 2600 forint, éjszakai munkavégzés esetén pedig 4000 forint. Ha egészségügyi szakdolgozó látja el ezt a feladatot, akkor ő sürgősségi betegellátási műszakdíjra jogosult.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Áradások Indiában

Több mint 800 ezer ember kényszerült otthona elhagyására Indiában az árvizek miatt.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Hitlert éltette a jobbikos jelölt

Hitlert éltette közösségi oldalán az a jobbikos politikus, aki most a hat baloldali párt támogatásával az Összefogás Szegedért Egyesület jelöltje lesz a június 26-i időközi választáson - írja a Magyar Nemzet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!