2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Domonkosok Magyarországon

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

Egyre-másra alakulnak a volt jobbikosok új pártjai

Egyre-másra alakulnak a volt jobbikosok új pártjai - erről közölt cikket a Magyar Nemzet. A lap emlékeztet: a pártból elüldözött Varga-Damm Andrea "Reformerek" néven alapított pártot, Bencsik János pedig 2020 februárjában jelentette be, hogy kilép a Jobbikból, miután Jakab Péter pártelnök azt mondta: a baloldali szavazók miatt nincs szükség a továbbiakban nemzetpolitikai és emlékezetpolitikai témákra. Bencsik márciusban "Polgári Válasz" néven alakított pártot. A Jobbikból szintén kizárt Volner János megalapította a róla elnevezett pártot, míg az alapító tag Toroczkai László létrehozta a korábbi jobbikos Novák Előd és Dúró Dóra szerepvállalásával a Mi Hazánk Mozgalmat .

  • Egyre-másra alakulnak a volt jobbikosok új pártjai

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!