2021. 09. 26. Vasárnap Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Belföld

Egyre gyakoribbak a támadások a magyar határon

Egyre gyakoribbak és kifinomultabbak a támadások a magyar határon - jelentette ki a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára Ásotthalmon. Németh Szilárd emlékeztetett: múlt héten egy 15 tagú csoport próbált meg illegálisan átlépni a magyar-szerb határon. Közülük "az egyik bűnöző migráns", egy nagy teljesítményű, csak kommandósok vagy tömegoszlató rendőrök által alkalmazott gázspray-vel fújta le a határt őrző négy katonát. Ezzel a támadással pedig valószínűleg az embercsempészek bízták meg őket. Az államtitkár hozzátette: a híradásokból és szolgálati jelentésekből az látszik, hogy egye elterjedtebbek az ilyen próbálkozások Európában is.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Még 400 ezer 60 év feletti nem olttatta be magát

Az oltás abban segít, hogy kevesebben kerüljenek kórházba, lélegeztetőgépre, illetve kevesebben haljanak bele a koronavírus okozta megbetegedés következményeibe. 2021. szeptember 26.

Orbán Viktor: Ideje rendezni Magyarország tartozását a vidékkel szemben

Olyan szintű fejlesztés kezdődik, amilyenre az elmúlt száz évben nem volt példa – hangsúlyozta a kormányfő. 2021. szeptember 26.

Novák: A családokat nem lehet felülírni

A családokért felelős tárca nélküli miniszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában a IV. Budapesti Demográfiai Csúcsot értékelte. 2021. szeptember 26.

Legfrisebb híreink

Meghalt a ruandai népirtás irányítója

1994-ben Theoneste Bagosora irányította a csapatokat és azt a hutu milíciát, amely 100 nap alatt mintegy 800 000 kisebbségi tuszit és mérsékelt hutut gyilkolt meg.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!