2021. 12. 02. Csütörtök Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Belföld

Egyre erőszakosabban próbálnak áttörni a határon a migránsok

Kizárólag az interneten kommunikálnak azok az embercsempész bandák, amelyek erőszakkal osztották fel a magyar–szerb határ szerbiai oldalát, ahol kizárólag ők juttathatják át a schengeni határon az illegális bevándorlókat – erről beszélt a Magyar Nemzetnek adott interjújában A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nemzetközi bűnözés elleni főosztály vezetője. Boross Zoltán a napilapnak egyre nagyobb migrációs nyomásról számolt be. Tömegesen érkeznek a szírek, akik közül három és fél millióan élnek törökországi táborokban, sőt afgán bevándorlók millióira is kell számítani, akik feltartóztatására Ankara gőzerővel építi az új „nagy falat” az iráni határon - tette hozzá az ezredes.

A teljes interjú IDE kattintva olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Brüsszeli bevándorlási politika

Menczer Tamás Facebook-videójában hangsúlyozta, hogy míg Brüsszel és Soros György értékként tekint a migrációra, addig Magyarország megállítani akarja azt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!