2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Egymásnak üzengetnek a szocialista társelnökjelöltek

Egymásnak üzengetnek az MSZP társelnöki pozíciójára jelentkező politikusok. Mesterházy Attila azzal támadja a jelenlegi pártvezetést, hogy az irányításuk alatt eljelentéktelenedett a szocialista párt. Tóth Bertalan erre azzal vágott vissza, hogy Mesterházy egy bukott miniszterelnök-jelölt. Kunhalmi Ágnes pedig nehezményezi, hogy Mesterházy Attila vele még nem egyeztetett az indulásáról.

  • Egymásnak üzengetnek a szocialista társelnökjelöltek

Hétfőn jelentette be Mesterházy Attila, hogy elindul az MSZP társelnöki pozíciójáért a párt szeptemberi tisztújító kongresszusán.

A politikus szerint a szocialisták nehéz helyzetben vannak, hiszen a támogatottságuk a biztos szavazók körében mindössze 5-7 százalék.

Mesterházy Attila közösségi oldalán is kritizálta a jelenlegi szocialista pártot és annak vezetését. Mint írta, egy olyan politikai közösséget, egy olyan pártot szeretne, amely a hosszú évek óta tartó lassú jelentéktelenedés után ismét tiszteletet ébreszt.

A szocialisták a társelnöki rendszert eredetileg Tóth Bertalannal a jelenlegi elnökkel és Kunhalmi Ágnessel képzelték el.

Kunhalmi Ágnes a Klikk TV-ben azt mondta:

Mesterházy Attila későn jelentkezett be a társelnöki pozícióért. A párt választmányi elnöke ráadásul azt is sérelmezi, hogy őt személy szerint nem kereste meg Mesterházy, az indulásával kapcsolatban.

Tóth Bertalan szintén a Klikk TV-ben reagált Mesterházy Attila kritikáira. A pártelnök azzal vágott vissza, hogy Mesterházy egy vesztes összefogás miniszterelnök-jelöltje volt, a közvélemény kutatásoknak pedig nem hisz.

Korózs Lajos mellett Bangóné Borbély Ildikó is a pártelnök mellett köteleződött el.

Az MSZP-n belül éleződő belső konfliktusról szerettük volna megkérdezni Kunhalmi Ágnest, Tóth Bertalant és Mesterházy Attilát is, azonban adásunkig nem reagáltak megkeresésünkre.

 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Már érik a szamóca, jó termés várható

Már érik a szamóca, jó termés várható

A fűtött és fűtetlen fóliasátrakban már érik a magyar szamóca, május elején a szabadföldi ültetvényeken is megkezdődhet a szüret. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Zöldség Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) csütörtökön kiadott körképe szerint az idén kiegyensúlyozott termés várható.
13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

Egy baranyai lakásotthon nevelője tett bejelentést a rendőrségen április 21-én arról, hogy egyik neveltjük az előző éjszakát egy ismeretlen férfival Baranyajenőn töltötte. A 13 éves lány elmondása szerint akarata ellenére a férfi fogdosta és szexuálisan molesztálta őt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

CPAC Hungary 2024 - élőben a HírTV műsorán + videó

CPAC Hungary 2024 - élőben a HírTV műsorán + videó

Csütörtöktől harmadik alkalommal tartják meg a CPAC Hungary-t, amely minden eddiginél nagyobb lesz. Majdnem háromezer résztvevőt várnak, köztük 500 külföldi vendéget. Az esemény legfontosabb pillanatait a HírTV élőben közvetíti.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!