2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Belföld

Egymásnak üzengetnek a szocialista társelnökjelöltek

Egymásnak üzengetnek az MSZP társelnöki pozíciójára jelentkező politikusok. Mesterházy Attila azzal támadja a jelenlegi pártvezetést, hogy az irányításuk alatt eljelentéktelenedett a szocialista párt. Tóth Bertalan erre azzal vágott vissza, hogy Mesterházy egy bukott miniszterelnök-jelölt. Kunhalmi Ágnes pedig nehezményezi, hogy Mesterházy Attila vele még nem egyeztetett az indulásáról.

  • Egymásnak üzengetnek a szocialista társelnökjelöltek

Hétfőn jelentette be Mesterházy Attila, hogy elindul az MSZP társelnöki pozíciójáért a párt szeptemberi tisztújító kongresszusán.

A politikus szerint a szocialisták nehéz helyzetben vannak, hiszen a támogatottságuk a biztos szavazók körében mindössze 5-7 százalék.

Mesterházy Attila közösségi oldalán is kritizálta a jelenlegi szocialista pártot és annak vezetését. Mint írta, egy olyan politikai közösséget, egy olyan pártot szeretne, amely a hosszú évek óta tartó lassú jelentéktelenedés után ismét tiszteletet ébreszt.

A szocialisták a társelnöki rendszert eredetileg Tóth Bertalannal a jelenlegi elnökkel és Kunhalmi Ágnessel képzelték el.

Kunhalmi Ágnes a Klikk TV-ben azt mondta:

Mesterházy Attila későn jelentkezett be a társelnöki pozícióért. A párt választmányi elnöke ráadásul azt is sérelmezi, hogy őt személy szerint nem kereste meg Mesterházy, az indulásával kapcsolatban.

Tóth Bertalan szintén a Klikk TV-ben reagált Mesterházy Attila kritikáira. A pártelnök azzal vágott vissza, hogy Mesterházy egy vesztes összefogás miniszterelnök-jelöltje volt, a közvélemény kutatásoknak pedig nem hisz.

Korózs Lajos mellett Bangóné Borbély Ildikó is a pártelnök mellett köteleződött el.

Az MSZP-n belül éleződő belső konfliktusról szerettük volna megkérdezni Kunhalmi Ágnest, Tóth Bertalant és Mesterházy Attilát is, azonban adásunkig nem reagáltak megkeresésünkre.

 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Lassan kiszárad a Rajna

Lassan kiszárad a Rajna

Akkora a szárazság a Rajnán, hogy a szállítóhajókat alig merik terhelni, nehogy zátonyra fussanak a folyón.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!