2022. 01. 18. Kedd Piroska napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

Egyiptommal és a Maldív-szigetekkel is utazási megállapodást kötött Magyarország

Újabb országokkal kötött utazási megállapodást Magyarország - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter közösségi oldalán. Szijjártó Péter elmondta, a járvány nem enyhül, újabb és újabb variánsok jelennek meg, a koronavírus ellen pedig legjobban az oltással lehet védekezni, aki pedig ezt megteszi, azt a magyar kormány szeretné segíteni, hogy minél jobban visszakapják a korábbi életüket. A tárcavezető ismertette: Magyarország eddig 22 országgal kötött megállapodást a vakcinaigazolások kölcsönös elfogadásról, a jövő héttől pedig Egyiptomba és a Maldív-szigetekre is karantén, illetve tesztkötelezettség nélkül utazhatnak a beoltott magyar állampolgárok.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kutyákat keresünk!

Szolgálati kutyáink utánpótlása érdekében kutyakiválasztást tartunk 2022. január 31-én.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!