2022. 12. 02. Péntek Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar ráadás 00:05

Belföld

Égő voksok Erdélyben

Bayer Zsolt írása a Magyar Nemzetben.

  • Égő voksok Erdélyben

Mindazok, akik mindeddig nem hitték el, sőt el sem tudták képzelni, hogy ezek bármire (is) képesek, ma reggel összefutottak a cáfolhatatlan bizonyítékkal.

Ma reggel „bomba” robbant odaát Erdélyben, ahol nagyjából kilencvenszázalékos a magyar kormánypártok támogatottsága a magyarok körében. Kapaszkodjanak meg! Odaát Erdélyben félig elégett szavazólapokat találtak, amely szavazólapokon a magyarországi baloldali pártok valamelyikére leadott voksok szerepeltek.

De legyünk pontosak és tényszerűek: ezen félig elégett szavazólapokat Jedden találták meg, ami gyakorlatilag Marosvásárhely egyik városrésze.

Legyünk még pontosabbak és még ennél is tényszerűbbek: a félig elégett szavazólapokat Jedden, Marosvásárhely „alvóvárosában” Parászka Boróka erdélyi „magyar” szélsőliberális „újságíró” otthonától egy cinkelépésnyire, a temetővel szemben, egy építkezési területen találták meg.

És legyünk még ennél is sokkal tényszerűbbek és pontosabbak: a „megtalálás” úgy történt, hogy – képzeljék csak el! – egy román újságíró egyszer csak telefonhívást kapott, természetesen anonimat, egy ismeretlen, így beazonosíthatatlan számról, és a telefonáló közölte vele, hogy Jedden (Parászka Boróka házától cinkelépésnyire) egy építési területen félig elégett magyar szavazólapok vannak szétszórva.

A román újságíró még a tegnap esti órákban kiszállt a helyszínre, ahol döbbenetes dologgal volt kénytelen szembesülni: egy építési területen (Parászka Boróka házától cinkelépésnyire) bizony félig elégett magyar szavazólapok hevertek szerteszét.

Talán mondanom sem kellene, de most tényszerűnek és pontosnak kell lennünk, szóval úgysem fogják kitalálni, de a szavazólapok mellett nem voltak ott sem az azonosító nyilatkozatok, sem a névre szóló borítékok, de még a népszavazási lapok sem. Csak azok a fránya szavazólapok. Félig elégetve. És képzeljék csak el! Tudom, ezt sem fogják elhinni, pedig így történt: a félig elégett szavazólapok valamilyen fatális véletlen folytán pont úgy égtek el félig, hogy mindegyiken kivehető maradt, hogy valamelyik magyarországi baloldali pártra adta le voksát, az, aki „leadta”.

Ez történt Erdélyben, barátaim!

Ez aztán a bomba, nem igaz?

És vajon ki helyezhette el ezt a bombát Erdélyben, Jedden, Parászka Boróka házától – legyünk stílszerűbbek – tyúklépésnyire?

Nos, természetesen kínálkozik egy magyarázat: sötét fideszes erők, akik pontosan tudják, hogy az erdélyi magyarok körében nagyjából kilencvenszázalékos a magyarországi kormánypártok támogatottsága, elérkezettnek látták az időt arra, hogy nagyon nagy erőfeszítéssel páros lábbal felugorjanak a levegőbe, és tökön rúgják önmagukat. Így aztán összegyűjtötték a baloldalra leadott szavazólapokat, azokat kivitték Jeddre egy építési területre, gondosan eltávolítottak minden azonosítót, majd elégették a paksamétát, de úgy, hogy látható maradjon, miszerint ezek bizony baloldali szavazólapok voltak, s leginkább az ne semmisüljön meg véletlenül sem, hogy pontosan kikre is adták le voksukat az ismeretlen erdélyi szavazók.

Igen, ez is egy lehetséges forgatókönyv.

Persze, aki nem hiszi, annak majd utána járnak…

S van persze egy másik forgatókönyv. Amely szerint a bármire (is) képes gazemberek fogták ezeket a szavazólapokat, eltávolítottak minden beazonosításra alkalmas papírt, majd gondosan elégették ezeket, de úgy, hogy világos maradjon, kikre is „adták le voksukat”, akik „leadták”, majd az egészet kitették Jedden, Parászka Boróka házától tyúklépésnyire, majd felhívták a román sajtót, hogy hol találják a magyarországi választási csalásokat igazoló „bizonyítékot”. És a román sajtó – mit tesz Isten! – megtalálta ezeket a „bizonyítékokat”, majd a történet azonnal hatalmas karriert futott be a magyarországi, a baloldalhoz hasonlóan bármire képes, mert moral insanity, tehát teljesen gátlástalan baloldali sajtóban, és már a délelőtt folyamán azt követelte a baloldal moral insanity, tehát teljesen gátlástalan miniszterelnök-jelöltje, hogy semmisítsék meg az összes határon túli levélszavazatot.

Nos, mindenki döntse el, melyik változatot tartja hihetőnek.

Kicsit segítek azért: aki nem teljesen elmebeteg, pontosan tudja, hogy ez a „bomba” bizony a baloldal bombája. Amely baloldal, csakúgy, mint négy éve, mint nyolc éve, kitartóan viszi a választási csalás narratíváját, lévén mást vinni nem tud, csak a saját alkalmatlanságát, gazemberségét és gátlástalanságát. És ne legyenek kétségeink: az EBESZ „megfigyelői” (valójában politikai ügynökei) már ma megírták a jelentésüket erről az „újabb választási csalásról”. Lehet, hogy a jeddi építési területtől alig tyúklépésnyire lakó Parászka Boróka nappalijában szövegezik éppen.

Mindazok, akik mindeddig nem hitték el, sőt el sem tudták képzelni, hogy ezek bármire (is) képesek, ma reggel összefutottak a cáfolhatatlan bizonyítékkal.

Figyelnünk kell. És a választás után kötelező lesz gondosan szétszerelnünk ezeket a bombákat. Kerül, amibe kerül…

Borítókép: Képernyőfotó (Forrás: YouTube)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kamerun legyőzte Brazíliát, mégsem jutott tovább

Kamerun legyőzte Brazíliát, mégsem jutott tovább

A brazil válogatott 1-0-ra kikapott a kameruni csapattól pénteken a katari labdarúgó-világbajnokság G csoportjának harmadik fordulójában, de így is csoportgyőztesként jutott nyolcaddöntőbe, míg az afrikai gárda sikere ellenére búcsúzott.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Kopp Máriára emlékezett Novák Katalin

Kopp Máriára emlékezett Novák Katalin

Kopp Mária olyan ember volt, aki nem csak kérdéseket tett fel, hanem segített megoldásokat keresni - mondta Kopp Mária Emlékév záró eseményén a köztársasági elnök.
Korányi Dávid beismerte: szó sem volt mikroadományokról

Korányi Dávid beismerte: szó sem volt mikroadományokról

Már Korányi Dávid szerint is tarthatatlan a baloldal, adományokról szóló hazugsága. A főpolgármester tanácsadója közleményben ismerte el, hogy nem csak mikroadományokból gyűlt össze a 3 milliárd forint, amit a választási kampány idején utaltak Magyarországra.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!