2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Zsuzsi asztala

Következik:

Európai Híradó 04:00

Belföld

Egész napos ünnepi műsorfolyam a HírTV-n október 23-án

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is egész napos tematikus ünnepi műsorral készül a hír tv október 23-án. 8.00 órától egészen estig tart az '56-os hősökre emlékezés.

  • Egész napos ünnepi műsorfolyam a HírTV-n október 23-án

1956 őszének feledhetetlen eseményeiről lesznek beszélgetések. A csatorna célja, hogy az ünnep a rangjának méltó helyre kerüljön az emberek tudatában és a nemzetközi megítélés szintjén is.

Hétfőn ingyenes lesz a múzeumlátogatás, így belépődíj nélkül megtekinthető például a megújult Néprajzi Múzeum és a Terror Háza is.

Az október 21–23-i hosszú hétvégén utoljára lehet ellátogatni a lezárt pesti alsó rakpartra, ahová ebből az alkalomból számos programot szerveztek. A mozogni vágyók tajcsi- vagy jógagyakorlatokat végezhetnek, az érdeklődők megismerkedhetnek a teherbiciklivel, illetve múltidézéssel egybekötött kerékpártúrán vehetnek részt.

A HírTV is tematikus nappal készül.

Élőben közvetítjük délután Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszédét, melyet az Európa Kulturális Fővárosa címet viselő Veszprémben mond.

Este fél hattól Ez a haza, magyar haza címmel élő ünnepi külön kiadása lesz A Napi aktuálisnak. Vendégeinkkel múlt felidézése mellett a szuverenitásról, illetve az ezért folytatott harcról beszélgetnek majd a műsorvezetők.

M. Dobos Marianne és Velkovics Vilmos mellett az adás állandó vendége lesz ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász.

A műsort 1/2 8-kor Kövér László Házelnök HírTV nek adott ünnepi interjújával zárjuk.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!