2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

A Hold válaszolt - Portréfilm Bay Zoltánról

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Egész napos élő műsor a HírTV-n az új köztársasági elnök, Novák Katalin beiktatása alkalmából

420 perces műsorfolyammal készül a Hír TV szombaton. A tematikus nap apropója az új köztársasági elnök, Novák Katalin beiktatása. Az ünnepi műsort reggel nyolctól délután 15 óráig élőben követhetik a nézők. A Hír Tv stúdiójában beszélgetésekkel várja Önöket M. Dobos Marianne és Gerhardt Máté. A Kossuth térről és a Sándor palotából pedig szintén tudósításokkal készülünk.

  • Egész napos élő műsor a HírTV-n az új köztársasági elnök, Novák Katalin beiktatása alkalmából

 

A műsor reggel 8 órakor kezdődik. Fél 9-től a Kálvin téri református templomból közvetítünk ökumenikus Istentiszteletet. 11-től pedig a Kossuth térre kapcsolunk, a Beiktatási Díszceremónia helyszínére, ahol a katonai tiszteletadást követően, a köztarsasagi elnök mond beszédet.

Ezutan Balázs János világhírű zongoraművész zenél majd tanítványaival. Hármas ikrei születése óta először lép fel nagyközönség előtt Rúzsa Magdi énekesnő.

A HírTV Angol utcai stúdiójában a Párbaj népszerű műsorvezetője, M.Dobos Marianne és a Napi Aktuális házigazdája, Gerhardt Máté vezeti majd a beszélgetést.

A backstage a Mozaik stábjáé: a színes témák szakértői most is Gyürky Enikő és Szani Roland lesznek. A Kossuth teren M.Kovács Róbert es Gall Csongor számit a figyelmükre.

“A haza minden előtt” világos ideálért dolgozott Áder János leköszönt államfő – a hogyanról is szó lesz az elmúlt tíz év értékelése során – mondta Gajdics Ottó a csatorna tartalmi igazgatója.

Nem mehetünk el a nemzetegyesítés szimbolikája mellett sem, és természetesen a jövőbe is tekintünk

- tette hozza.

A délelőtt folyamán a stúdióban folyamatosan ott lesz Halkó Petra, a Századvég és Deák Dániel, a XXI. Század Intézet kutatója. Ők kommentárokkal, elemzésekkel készülnek, várunk női politikusokat, sok szó esik majd Novák Katalin fő témájáról a családvédelemről, és egy sztárvendéggel is készülünk.

A HírTV ünnepi műsora 8.00 órakor kezdődik és 15.00 óráig tart majd Novák Katalin ünnepélyes beiktatási ceremóniájáról. 

 

Az eseményt Facebook- és YouTube-csatornánk is élőben közvetíti. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!