2022. 08. 10. Szerda Lőrinc napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Eddig nem tudta tisztázni magát a Momentum a költségvetési csalás gyanúja alól

Továbbra is nyomoz a NAV a Momentumnál, még 2019 telén költségvetési csalás gyanújával indult a nyomozás. A Momentum a 2018-as kampányra kapott több mint ötszázmillió forintos állami támogatással, azaz közpénzzel nem tudott elszámolni. A lap beszámolója szerint a párt először is nem tette nyilvánossá a kampányköltéseit határidőre, majd a pénzügyi dokumentumot vissza dátumozták. Végül a párt egyoldalas beszámolójában több mint 430 millió forint az „egyéb kiadások” soron szerepel, amiről nem tudni, hogy tételesen mit takar. Olyan irreális tételeket is feltüntettek, mint például 1 millió 400 ezer darab kampányújság. Ma már persze sejthető, hogy mindehhez Cseh Katalin családi nyomdájának lehetett köze - jegyzi meg a Magyar Nemzet.

  • Eddig nem tudta tisztázni magát a Momentum a költségvetési csalás gyanúja alól

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!