2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Belföld

Dúró: Politikai blöff, hogy egyáltalán szóba került a Jobbik megszűnése

Politikai blöff, hogy egyáltalán szóba került a Jobbik megszűnése - ezt Dúró Dóra mondta az EchoTV reggeli műsorában.

  • Dúró: Politikai blöff, hogy egyáltalán szóba került a Jobbik megszűnése

Politikai blöff, hogy egyáltalán szóba került a Jobbik megszűnése - ezt Dúró Dóra mondta az EchoTV reggeli műsorában. A Jobbikból kivált politikus szerint Sneider Tamás kijelentésével csatasorba akarták állítani a párt még megmaradt követőit. A Mi hazánk elnökhelyettese szerint a Jobbik már az egyesült balliberális tömb része.

„A Gyurcsány Ferenccel való összefogás vagy az hogy közös jelölteket állítanak baloldali pártokkal az egyrészt nem szolgálja Magyarországnak az érdekét,másrészt pedig azért Gyurcsány Ferenccel kormányt alakítani Magyarországon nyilván lehetetlen” – jelentette ki Dúró Dóra országgyűlési képviselő.

A Jobbik megszűnését lebegtette meg Sneider Tamás pártelnök, miután az Állami Számvevőszék január végén megállapította, hogy a párt tiltott támogatásokat használt fel választási kampánya során, emiatt pedig több mint 270 millió forintot kell fizetnie. Bővebben>>>

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Újabb feljelentés Magyar Péter ellen

Újabb feljelentés Magyar Péter ellen

Dúró Dórának a parlament folyosóján annyit mondott, kezét csókolom, de nem egyeztetett vele - így reagált Kocsis Máté az atv.hu-nak, miután Magyar Péter azt állította, hogy Kocsis és Dúró rendszeresen egyeztet.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Menczer Tamás: Megvan a 20.000 aláírás! + videó

Menczer Tamás: Megvan a 20.000 aláírás! + videó

Néhány óra alatt összegyűjtötte az európai parlamenti választáshoz szükséges húszezer aláírást a Fidesz–KDNP - jelentette be a kormánypártok kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás azt mondta: a munkát folytatják, a cél, hogy minél több emberhez jussanak el.
A pécsi buszok járműcseréje bíróságon végződött + videó

A pécsi buszok járműcseréje bíróságon végződött + videó

Április 30-án hirdeti ki másodfokú határozatát a Pécsi Ítélőtábla, a buszos ügy néven ismert perben. A vádirat szerint az eredeti árnál 666 millió forinttal többért vett Pécs használt tömegközlekedési járműveket. Első fokon a vádlottakat felmentették.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!