2022. 12. 05. Hétfő Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Híradó 18:45

Belföld

Dúró: Politikai blöff, hogy egyáltalán szóba került a Jobbik megszűnése

Politikai blöff, hogy egyáltalán szóba került a Jobbik megszűnése - ezt Dúró Dóra mondta az EchoTV reggeli műsorában.

  • Dúró: Politikai blöff, hogy egyáltalán szóba került a Jobbik megszűnése

Politikai blöff, hogy egyáltalán szóba került a Jobbik megszűnése - ezt Dúró Dóra mondta az EchoTV reggeli műsorában. A Jobbikból kivált politikus szerint Sneider Tamás kijelentésével csatasorba akarták állítani a párt még megmaradt követőit. A Mi hazánk elnökhelyettese szerint a Jobbik már az egyesült balliberális tömb része.

„A Gyurcsány Ferenccel való összefogás vagy az hogy közös jelölteket állítanak baloldali pártokkal az egyrészt nem szolgálja Magyarországnak az érdekét,másrészt pedig azért Gyurcsány Ferenccel kormányt alakítani Magyarországon nyilván lehetetlen” – jelentette ki Dúró Dóra országgyűlési képviselő.

A Jobbik megszűnését lebegtette meg Sneider Tamás pártelnök, miután az Állami Számvevőszék január végén megállapította, hogy a párt tiltott támogatásokat használt fel választási kampánya során, emiatt pedig több mint 270 millió forintot kell fizetnie. Bővebben>>>

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!