2021. 10. 28. Csütörtök Simon, Szimonetta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 07:50

Belföld

Dühös az Amnesty International

De a szervezet nem adja fel, továbbra is harcol a homofóbia ellen, legújabb bejegyzésében pedig drag queenként ábrázolja Orbán Viktort - írja a Mandiner.

Bejegyzést tett közzé Facebook-oldalán az Amnesty International, aminben putyinoznak és lengyeleznek egyet, majd azt írják, hogy „2020-ra a magyar kormány odáig jutott, hogy már nem elég a puszta gyűlöletkeltő kormányzati kommunikáció, törvényerőre emelik a kirekesztést: májusban a transz emberek nemének jogi elismerése, most pedig az azonos nemű párok örökbefogadása került a tiltólistára (járulékos veszteségként pedig az egyedülállók és élettársi kapcsolatban élők is).”

„Dühösek vagyunk és szomorúak. Biztosan közületek még sokan így éreznek. De nem adjuk fel, és ti se tegyétek. Együtt vagyunk ebben, melegek, heterók, transzok és ciszek, egyedülállók, házasok, gyermeket nevelők és nem-nevelők, mindenki, aki egy egyenlőségen és emberi jogokon alapuló Magyarországon akar élni.

Mi továbbra is minden erőnkkel ezért dolgozunk, elég volt a homofóbiából és a transzfóbiából!” – zárul a bejegyzés, amelyhez az Amnesty egy fotót is csatolt, ez a miniszterelnököt drag queenként ábrázolja.

Az Amnesty Internationalt egyébként Soros György is támogatja.

2013-ban Putyin Oroszországában elfogadtak egy törvényt, amely betiltotta a "meleg-propagandát", és ezzel a már így is...

Közzétette: Amnesty International Magyarország – 2020. november 12., csütörtök

Mandiner

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Kiképzésen a Gripen-pilóták

A kecskeméti Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis Gripen pilótái október 25-e és 28-a között, gyakorló repüléseket hajtanak végre. 2021. október 27.

152 millió forintot kaptak eddig a covid-árvák

A köztársasági elnök által életre hívott alapítvány eddig 501 családban 860 gyereknek nyújtott anyagi támogatást. 2021. október 27.

Visszaadták az autós forgalomnak a Csömöri úti felüljárót

10-15 év múlva ezt a felüljárót újjá kell építeni, vagy helyette más megoldást kell találni. 2021. október 27.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!