2022. 08. 08. Hétfő László napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Radar 04:00

Belföld

Dühös az Amnesty International

De a szervezet nem adja fel, továbbra is harcol a homofóbia ellen, legújabb bejegyzésében pedig drag queenként ábrázolja Orbán Viktort - írja a Mandiner.

Bejegyzést tett közzé Facebook-oldalán az Amnesty International, aminben putyinoznak és lengyeleznek egyet, majd azt írják, hogy „2020-ra a magyar kormány odáig jutott, hogy már nem elég a puszta gyűlöletkeltő kormányzati kommunikáció, törvényerőre emelik a kirekesztést: májusban a transz emberek nemének jogi elismerése, most pedig az azonos nemű párok örökbefogadása került a tiltólistára (járulékos veszteségként pedig az egyedülállók és élettársi kapcsolatban élők is).”

„Dühösek vagyunk és szomorúak. Biztosan közületek még sokan így éreznek. De nem adjuk fel, és ti se tegyétek. Együtt vagyunk ebben, melegek, heterók, transzok és ciszek, egyedülállók, házasok, gyermeket nevelők és nem-nevelők, mindenki, aki egy egyenlőségen és emberi jogokon alapuló Magyarországon akar élni.

Mi továbbra is minden erőnkkel ezért dolgozunk, elég volt a homofóbiából és a transzfóbiából!” – zárul a bejegyzés, amelyhez az Amnesty egy fotót is csatolt, ez a miniszterelnököt drag queenként ábrázolja.

Az Amnesty Internationalt egyébként Soros György is támogatja.

2013-ban Putyin Oroszországában elfogadtak egy törvényt, amely betiltotta a "meleg-propagandát", és ezzel a már így is...

Közzétette: Amnesty International Magyarország – 2020. november 12., csütörtök

Mandiner

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!