2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Zsuzsi asztala 03:00

Belföld

Donáth: A kormány összemossa a járványt és a migrációt

Azon sajnálkozik Donáth Anna, hogy nem magyar volt itthon az első koronavírus-fertőzött. A momentumos politikus szerint ő nagyobb kockázat Magyarországra mint a koronavírus, mert egy hete repked Budapest és Brüsszel között.

  • Donáth: A kormány összemossa a járványt és a migrációt

A politikai pártoktól önmérsékletet szeretnék kérni, az emberek védelme az nem pártpolitika és végképp nem politikai ügy. Ezt Orbán Viktor kérte még múlt héten, ám azóta egyre több ellenzéki párt támadja a kormányt.

Donáth Anna azt mondta: Orbán Viktornak szerencséje van, hogy az első Magyarországon regisztrált koronavírusos beteg iráni állampolgár. A momentumos politikus szerint ő nagyobb veszélyt jelent Magyarország számára mint a migránsok.

Lantos János, a Mi Hazánk Mozgalom politikusa szerint jellemző a liberálisokra, hogyha a valóság nem akar igazodni az ő elképzeléseikhez, akkor a valóság a hibás.

Szerettük volna megkérdezni a Momentumot is, hogy mennyire tartják elfogadhatónak EP-képviselőjük kijelentéseit, de adásunkig nem értük el a pártot.

Közben újra a koronavírussal poénkodik a Gyurcsány-párt. Újbuda DK-s polgármestere azon viccelődött, hogy a koronavírus fertőzésben szenvedő betegek nem a miniszterelnök irodájában fognak megjelenni.

Nem ez volt az első eset, hogy a rendkívül veszélyes koronavírussal kapcsolatban humorizált Gyurcsány Ferenc politikai formációja. A párt elnökségi tagja, Vágó István szerdán Facebook-bejegyzésében azzal vádolta a kormányt, hogy a vírusteszteken spórol, és arra utalt, hogy a kormánynak ezzel az a célja, hogy kevesebb nyugdíjas legyen Magyarországon.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Jönnek az új lakossági állampapírok + videó

Jönnek az új lakossági állampapírok + videó

Új lakossági állampapírokat bocsát ki a Magyar Állam 2024-ben – hangzott el a Pénzügyminisztérium és az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) pénteki sajtótájékoztatóján, ahol ismertették az ország jövő évi finanszírozási tervét.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!