2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Belföld

Dömötör Csaba: Gátlástalan kampányt folytat a baloldal

A gátlástalanságnak és a cinizmusnak nincsen határa ha Gyurcsány Ferencről vagy a DK-ról van szó - jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Bayer showban.

Dömötör Csaba emlékeztetett: egy baloldali elemző nemrég arról beszélt, hogy az ellenzék nem használta ki a gyászban rejlő politikai potenciált.

"Ők maguk hozzák teljesen egyértelműen összefüggésbe ezt a politikai megfontolásokkal. Nem mi mondjuk, ők mondják. Úgyhogy ez gyakorlatilag, sok mindent láttunk már, de talán tőlem sokkal többet, de talán abban egyetérthetünk, hogy az elmúlt évek, talán évtizedek leggátlástalanabb, legsötétebb kampánya az, ami most zajlik. Úgyhogy ezt, majd ha egyébként odaérünk, akkor jó, ha mindenki tudja, hogy a legnehezebb pillanatokban nem állnak a magyarok mellé. Nem álltak oda 2008-ban, nem álltak oda, mikor a migrációról volt szó, és akkor sem álltak oda, amikor az oltásokról volt szó, és nemzeti ügy lenne, hogy minél több magyar ember megkapja a védettséget. Ezt nem fogjuk elfelejteni."

- mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

A Dömötör Csabával készült teljes beszélgetést ma este 21 óra után nem sokkal láthatják a Bayer showban.

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Megdöbbentő adatok: ekkora az oltatlanok aránya a hazai kórházakban

A szakértők egyetértenek abban, hogy nagyon kevés az esélye annak, hogy 3. oltás után súlyos lefolyású legyen a fertőzés. 2021. november 29.

Elindult a tram-train Hódmezővásárhely és Szeged között

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a helyszínen újságíróknak azt mondta, a tram-train kialakítása Magyarország leginnovatívabb vasútfejlesztése. 2021. november 29.

Lázár János: Budapest hagyjon levegőt az országnak!

Lázár János országgyűlési képviselő, a tram-train kormánybiztosa Palkovics László innovációs miniszteren keresztül üzent. 2021. november 29.

Legfrisebb híreink

Édesanyja halálát hazudta a csaló

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!