2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Erdély és Románia

Következik:

Híradó 12:05

Belföld

Dömötör: Az emberélet fontosabb

Szigorúan kerülni kell a társasági összejöveteleket és, ha emberek közé kell mennie bárkinek akkor is tartson megfelelő távolságot másoktól - erre hívja fel az emberek figyelmét legújabb tájékoztató videójában a kormány közölte Dömötör Csaba az MTV-ben. A miniszterelnöki kabinetiroda államtitkára arról is beszélt, hogy hatékonyan csak akkor lehet védekezni a vírussal szemben, ha mindenki fegyelmezetten betartja a szabályokat. Dömötör Csaba hozzátette, hogy a szerdán bejelentett rendkívüli gazdasági intézkedéseket a későbbiekben továbbiak fogják követni.

  • Dömötör: Az emberélet fontosabb

"Az ember élet védelme a legfontosabb viszont a vírussal együtt a gazdasági következmények megérkeznek, amelyek negatív következmények. A turizmus a vendéglátás, a kultúrális szolgáltatások ágazata, de említhetném a sportot is vagy a személyszállítási ágazatot, már most nagyon negatívan megérzik, ennek a vírusnak a negatív következményeit, ezért van ezért van egy cselekvési kényszer."

- mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!