2020. július 12.,
vasárnap, Izabella, Dalma napja

Döcög Karácsony Gergely száznapos programja

2019. augusztus 21., szerda 19:13

Karácsony Gergely szerint nem halt el a januárban meghirdetett száznapos programja. Az ellenzéki főpolgármester-jelölt több mint fél év alatt azonban ennek csupán töredékét tudta teljesíteni.

Nem szerettem volna a teljes sajtó magyar előtt kitörni a bokámat, ezért úgy gondoltam, hogy inkább talán más módon hívom föl erre a figyelmet.

Karácsony Gergely még januárban közölte: meg akarja nyitni a városháza udvarát a budapestiek előtt. Ekkor jelentette be azt is, hogy a következő 100 nap mindegyikén nyilvánosságra hozza programjának egy-egy elemét. Az azóta eltelt több mint fél év során azonban csupán ennek a töredékét sikerült megvalósítani. Szerdán eggyel növelte elképzelésinek számát úgy hogy a fővárosi fejlesztési tervek között egyébként is szereplő HÉV és kettes metró föld alatti összekötése mellett kampányolt.

Karácsony Gergely szerint nem maradt adós a bejelentésekkel és nem halt el a száznapos programja.

Tarlós István szerint Karácsony Gergely alkalmatlan a városvezetésre. A főpolgármester hozzátette, ellenfele azért is hiteltelen, mert nem szavazta meg az devizahitelesek megsegítését szolgáló árfolyamgátat, viszont igénybe vette azt.

Tarlós István emlékeztetett: Karácsony Gergelyék a közvélemény elől eldugták a Zugló összeomlását hangoztató jegyzőt is, az pedig a főpolgármester szerint törvénysértő, hogy negyedik hónapja nem adják ki a kerület gazdálkodását bemutató közérdekű adatokat.

Hír TV 

 

x
Rendkívüli hír