2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Dobrev Klárának is van egy terve

Elirigyelhette Soros György terveit Gyurcsány Ferenc Brüsszelbe készülő felesége. Dobrev Klára közösségi oldalára feltöltött kampányvideójában vallotta be, hogy a milliárdos spekuláns mellett neki is van egy terve. A DK EP-listavezetője az Informátor stábjának azt mondta: az európai egyesült államok felépítésén dolgozik majd Brüsszelben.

  • Dobrev Klárának is van egy terve

"Van egy tervem" - mondta a DK EP-listavezetője.

A Szovjetunióhoz húzó felmenőiről kérdezte Dobrev Klárát az Informátor stábja. A DK európai parlamenti választási listavezetője válaszában kifejtette: a nemzetállami érdekek helyett az európai egyesült államok felépítésén dolgozik majd Brüsszelben.

"Én egy erős Mo-ot és egy erős Európai Egyesült Államokat képzelek el, és ennek megfelelően dolgozom" - nyilatkozta Dobrev Klára. 

A PestiSrácok.hu egy tényfeltáró cikkben foglalta össze, hogy Dobrev nagyapja a Nagy Imre kivégzését követelő hírhedt kommunista főkáder, Apró Antal volt. Édesanyja, Apró Piroska már fiatalon az állambiztonságnak súgott, nagybátyja pedig állambiztonsági tisztként dolgozott. Mező Gábor írásában arra is kitért, hogy amíg Apró Piroska Horn Gyula kabinetfőnöke lett, addig Gyurcsány Ferenc felesége Medgyessy Péter kampányfőnökeként is dolgozott.

A DK listavezetője családjával kapcsolatban korábban azt nyilatkozta: felmenői tevékenységéről nem tehet.

Mező Gábor, a pestisrácok újságírója szerint:

"Úgy próbál tenni mintha egy ilyen külsős lenne, vagy egy hirtelen megjelent politikai szereplő, holott ő gyakorlatilag az egész pályafutását, a vagyoni helyzetét, ahol lakik, gyakorlatilag minden a családjából következik, ebből az Apró-Dobrev klánból következik"

Mező Gábor az Informátornak azt is kifejtette: megfigyelhető, hogy mindenki nagy demokratának állítja be magát, aki olyan körből jön, amely a szovjet diktatúrát szolgálta, így Dobrev Klára is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!