2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Belföld

DK-s színekben indul az előválasztáson az MSZP korábbi elnöke

Az MSZP-s Molnár Gyula a DK támogatásával indul az előválasztáson Dél-Budán - ezt Dobrev Klárával közösen jelentette be a szocialista politikus. Azt is elmondták, hogy ha Molnár bekerül a parlamentbe, akkor a DK frakciójába ül be. A szocialista politikus, Újbuda korábbi polgármestere 2016 és 2018 között az MSZP elnöke is volt. Molnár Gyula híradónk kérdésére cáfolta, hogy a DK-ba is belépne.

  • DK-s színekben indul az előválasztáson az MSZP korábbi elnöke

 

 

Közben a szocialista párton belül is feszültséget okozott Molnár Gyula döntése

Párttársa Harangozó Tamás ugyanis úgy véli, hogyha más frakcióba ül be Molnár, az azt jelenti, hogy egy másik párt színeiben kíván politizálni a jövőben.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - VV Fanni halott + videó

Radar - VV Fanni halott + videó

Az egykori valóságshow szereplőt a jogerős ítélet szerint 2017-ben meggyilkolták, ám halálának tényét csak most állapították meg.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!