2023. 01. 30. Hétfő Martina, Gerda napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

DK-s színekben indul az előválasztáson az MSZP korábbi elnöke

Az MSZP-s Molnár Gyula a DK támogatásával indul az előválasztáson Dél-Budán - ezt Dobrev Klárával közösen jelentette be a szocialista politikus. Azt is elmondták, hogy ha Molnár bekerül a parlamentbe, akkor a DK frakciójába ül be. A szocialista politikus, Újbuda korábbi polgármestere 2016 és 2018 között az MSZP elnöke is volt. Molnár Gyula híradónk kérdésére cáfolta, hogy a DK-ba is belépne.

  • DK-s színekben indul az előválasztáson az MSZP korábbi elnöke

 

 

Közben a szocialista párton belül is feszültséget okozott Molnár Gyula döntése

Párttársa Harangozó Tamás ugyanis úgy véli, hogyha más frakcióba ül be Molnár, az azt jelenti, hogy egy másik párt színeiben kíván politizálni a jövőben.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!