2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Mátyás utolsó éjszakája

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

DK: A kórházi ágyak felszabadítása gyilkosság

Gyilkosnak nevezte a kormányt Gy. Németh Erzsébet DK-s főpolgármester-helyettes, mert kórházi ágyakat szabadítanak fel a koronavírus-járvány miatt. Az MSZP szintén kritizálja a kormány intézkedéseit. Havas Szófia szocialista egészségpolitikus szerint azonban már 2007-ben kiderült, hogy túl sok kórházi ágy van Magyarországon.

  • DK: A kórházi ágyak felszabadítása gyilkosság

Egyetért a kórházi ágyak felszabadításával a szocialisták egészségpolitikusa. Havas Szófia a Heti tévé adásában beszélt erről. Azt is mondta: a szocialista kormányok idején már kiderült, hogy túl sok kórházi ágy van Magyarországon.

Az MSZP-s Szakács László arra való hivatkozással nem reagált az elhangzottakra, hogy nem tudja miről van szó. A témával kapcsolatban több MSZP-s és DK-s politikust is kerestünk, de adásunkig nem válaszoltak.

Ez a kormányzati döntés a mi véleményünk szerint nem más, mint gyilkosság

- mondta Gy. Németh Erzsébet főpolgármester helyettes a kórházi ágyak felszabadításával kapcsolatban tartott online tájékoztatót. Hiába küldtünk neki kérdéseket, nem válaszolt. Azt szerettük volna megtudni, hogy mit szól Havas Szófia kórházi ágyakkal kapcsolatos kijelentéséhez.

2007-ben lépett életbe az úgynevezett egészségügyi reform, amelyben a Gyurcsány-kormány az addigi 80 ezerről 71 ezerre csökkentette az aktív kórházi ágyakat. Szerintük ugyanis azok mintegy egynegyede kihasználatlan volt.

Fidesz: Gy. Németh Erzsébet inkább a Pesti úti idősotthon botrányára válaszoljon!

Gy. Németh Erzsébet inkább a Pesti úti idősotthon botrányára válaszoljon! - Reagálás Gy. Németh Erzsébet (DK) nyilatkozatára.

Gy. Németh Erzsébet, mint Budapest szociális ügyekért felelős főpolgármester-helyettese inkább arra válaszoljon végre, hogy valójában mit titkolnak a Pesti úti idősotthonnal kapcsolatban!

A főváros idősotthonában már 28 idős ember halt meg és 284-en fertőződtek meg. Az idősotthonért felelős főpolgármester-helyettes asszony tehát mondja el végre, hogy miért nem csinálnak hetek óta semmit sem az idősek védelmére? Hogy lehet az, hogy folyamatos orvosi ellátás nélkül voltak és talán vannak is az idősek? Miért kellett titoktartásra kötelezni az idősotthon korábbi orvosát? Végül, de nem utolsó sorban mit tud arról a levélről, amit Gyucsány Ferenc egy másik embere hamisított az ügyben, hogy Karácsony Gergely hazugságait alátámassza?

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség

Kiadó: Fidesz

HírTV

KAPCSOLÓDÓ: 

Járványhoz hasonlította a miniszterelnök politikáját Ujhelyi István

Az MSZP szüntette meg a legtöbb ágyat

Dömötör Vadainak: Hiába menekül a telefonjába, hiába kiabál képviselő asszony

Müller Cecilia: Kevés helyről kellett hazaküldeni ténylegesen betegeket

A betegek „halálba küldéséről’ Gajdics Ottó, Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője is kifejtette véleményét a Sajtóklubban:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!