2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Az olasz futball magyar mesterei

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Devizahitelek: Aki nem fizet, megütheti a bokáját

Kimaradhatnak jövőre a devizahitelek forintosításából azok, akik a banki elszámolásig nem fizetik a törlesztőrészleteket – nyilatkozták a Magyar Nemzet által megkérdezett szakértők.

A lap emlékeztet rá, a banki elszámolás jövőre várható, vagyis a kifizetések és a törlesztőrészletek csökkenése is csak utána esedékes. Sok adós ezért úgy gondolja, miután úgyis visszajár neki pénz, nem érdemes fizetnie a törlesztést. Gergely Péter, a Bankráció.hu elemzője azonban hangsúlyozta, nem szabad elmaradni a befizetésekkel, mert ha az adós három hónap hátralékot halmoz fel, akkor a megbízhatatlan ügyfelek listájára kerülhet, másrészt a bank felmondhatja a szerződését.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!