2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

A közvetítő 11:00

Belföld

Deutsch Tamás: Április 8-án megdőlt az a hiedelem, hogy a magas részvételi arány az ellenzéki pártoknak kedvez

A személyes életünket meghatározó alapvető kérdés az, amely az európai választások tétjét jelenti - jelentette ki Deutsch Tamás a Fidesz eredményváróján, a budapesti Bálnában. A párt EP-képviselője szerint ez a felismerés húzódik a rekordmagas részvételi arány mögött. Reményét fejezte ki, hogy április 8-ához hasonlóan most is a polgári, nemzeti, kereszténydemokrata tábornak kedvez a magas részvétel.

  • Deutsch Tamás: Április 8-án megdőlt az a hiedelem, hogy a magas részvételi arány az ellenzéki pártoknak kedvez

Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője értékelése szerint a magyar választópolgárok milliói átérezték azt, hogy soha nem volt még akkora tétje az európai parlamenti választásnak, mint 2019-ben.

Soha nem volt akkora tétje, hiszen a személyes életünket meghatározó alapvető kérdés az, amely az európai választások tétjét jelenti. Változik-e végre Európa, képes lesz-e végre Európa megvédeni önmagát, képes lesz-e végre Európa a sok százmillió európai polgár személyes élete szempontjából kizárólag csak rossz következményekkel bíró, ellenőrizetlen migránsáradatot megállítani.

Szerinte ez a felismerés húzódik a rekordmagas részvételi arány mögött.

A Fidesz EP-képviselője úgy látja, hogy a tavalyi magyar országgyűlési választásokkal megdőlt az a hiedelem, hogy a magas részvételi arány az ellenzéki pártoknak kedvez.

Reményét fejezte ki, hogy április 8-ához hasonlóan most is így lesz.

A mostani rekord magas részvételi arányhoz hasonló eredmény csak az első, 2004-es EP-választáson volt, amelyen a szavazásra jogosultak mintegy 38,5 százaléka vett részt.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Katarba invitálta volna az EP elnökét Eva Kaili

Katarba invitálta volna az EP elnökét Eva Kaili

Csaknem egy évvel az eset napvilágra kerülése után újabb és újabb részletek derülnek ki a brüsszeli korrupciós botránnyal kapcsolatban. Az egyik fő gyanúsított, a volt EP-alelnök Eva Kaili például a katari futball-világbajnokságra invitálta Roberta Metsola EP-elnököt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!