2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Belföld

Deutsch Tamás: A DK a történelmi traumák elszenvedőit csapja arcon

A jobbikos Tóth Péter és más neonáci jelöltek támogatása új léptéket jelent Gyurcsány Ferenc botránypolitizálásában - jelentette ki a Fidesz Európai parlamenti képviselője a Mediaworks Hírcentrumának. Deutsch Tamás azt mondta: azzal, hogy Gyurcsány Ferencék neonáci jelöltet támogatnak, intézményesen relativizálják a múlt század történelmi traumáit átélők szenvedését. A politikus szerint a DK aktívan dolgozik azon, hogy fajgyűlölő ideológiát valló képviselő jusson a parlamentbe.

  • Deutsch Tamás: A DK a történelmi traumák elszenvedőit csapja arcon

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!