2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Derekasan megizzasztja Trumpot egykori asszisztense

Újabb magánbeszélgetéseket hozott nyilvánosságra Donald Trump egykori asszisztense, aki a napokban megjelenő könyvében ír hosszasan arról, hogy milyen káosz uralkodik a Fehér Házban. Az elnök támadja egykori asszisztensét, akit egy valóságshow sorozatban dolgozott korábban, és bár többször kirúgta, mégis felvette a Fehér Házba.

  • Derekasan megizzasztja Trumpot egykori asszisztense

„Semmirekellő” – csak ennyit mondott Donald Trump korábbi fehér házi asszisztensére, Omarosa Manigault Newmanra, miután kiderült, hogy magánbeszélgetéseket rögzített a Fehér Házban, és ezeket most apránként nyilvánosságra is hozza. Trump a Twitteren is támadta az egykori valóságshow szereplőt, és elmondta, hogy háromszor rúgta ki, de most negyedszerre végleg megválik tőle.

A korábbi fehér házi alkalmazottat néhány hónapja bocsátották el. Azt mondja, most azért hozza nyilvánosságra a felvételeit, hogy mindenki lássa, az amerikai elnöknek fogalma sincs mi zajlik a környezetében.

„Sokáig nem hittem el, hiába mondta mindenki, hogy Donald Trump egy csaló, hazug kókler, de ezeken a felvételeken egyértelműen kiderül, hogy milyen ember. Ahogyan itt beszél, abból is látszik, hogy az amerikai elnök rasszista” – magyarázta a korábbi alkalmazott.

Omarosa azt állítja, hogy Trump gyakran használ a feketékre Amerikában tabunak számító szavakat is. A botrányos felvételeket azért is hozza sorban nyilvánosságra, mert a napokban jelenik meg a könyve, amiben több száz oldalon keresztül ír a Fehér Házi intrikákról.

A Fehér Házban az egykori asszisztens felvételei miatt nem aggódnak, amiatt viszont már inkább, hogy Omarosa szerint nem ő az egyetlen, aki rögzített beszélgetéseket.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Márki-Zay Péterre hárítanák a tiltott kampányfinanszírozás ügyét az ellenzéki pártok?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!