2024. 09. 13. Péntek Kornél napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Deák Dániel: A polipszerű baloldali bűnözői hálózat a mai napig működik + videó

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője szerint egy polipszerű korrupciós hálózat működik a budapesti kerületek között.

  • Deák Dániel: A polipszerű baloldali bűnözői hálózat a mai napig működik + videó

Főnöknek nevezik Kiss Lászlót, Óbuda DK-s polgármesterét a korrupciós botrány szereplői - erről ír a Magyar Nemzet. A lap szerint erről is vallott a rendőröknek a politikus bűntársa, feltehetően egy vádalku keretében.

Óbudán ez a balliberális korrupciós hálózat ez maffiaszerűen működött

A XXI. Század vezető elemzője szerint a polipszerű baloldali bűnözői hálózat a mai napig működik és csak akkor lesznek további fejlemények, ha a résztvevők - szintén enyhébb büntetésért cserébe - még többet árulnak el.

Annak köszönhetjük, hogy letartóztatásokra került sor, tehát magát a polgármestert és az alpolgármestert is és gyakorlatilag az érintettek nagy részét letartóztatták. Ezt annak köszönhetjük, hogy az egyik érintett köpött és elmondta azokat az információkat, amelyek a hatóságokat segítették és újabb részletek derültek ki az egész üggyel kapcsolatosan

- tette hozzá Deák Dániel. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ellepik a rendőrök az utakat

Ellepik a rendőrök az utakat

Az ország egész területére kiterjedő ellenőrzést tart a rendőrség a jövő héten a közutakon, elsősorban azt vizsgálják majd, hogy az autósok becsatolják-e a biztonsági öveket, a motorosok pedig használnak-e bukósisakot.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!