2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Csúszik az előkészület, az oroszok aggódnak

Panaszkodnak az oroszok a Paksi bővítés csúszása miatt – legalábbis ezt írja a Népszava.

  • Csúszik az előkészület, az oroszok aggódnak

A lap szerint az orosz fél rendszeresen jelzi az elégedetlenségét az előkészületi munkálatok lassúsága miatt, ami miatt veszélybe kerülhet a beruházás 2019 októberi indulása. A magyar fél ugyanis az igyekszik eleget tenni az EU-s engedélyezési kötelezettségeknek is, de ezeket a szakemberhiány miatt csak lassan lehet lezárni. Orbán Viktor Vlagyimir Putyinnal közös találkozóján arról beszélt, hogy nem fontosak a határidők, ezt minisztere a Parlamentben azzal magyarázta, hogy a biztonság számít leginkább.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!