2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Rendkívüli migrációs sajtótájékoztató

Következik:

Mozaik 09:35

Belföld

„Csollány Szilveszter az életéért küzd” – Szebeni István kiosztotta az embereket

Szebeni István sem tűrte tovább szó nélkül azt a mocskolódó kommentáradatot, amit Csollány Szilveszter kap.

Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly

Csollány Szilveszterért egy ország aggódik. Az olimpiai bajnok lélegeztetőgépen küzd az életéért, a legutóbbi információk szerint állapota válságos.

Most Szebeni István is megszólalt az ügyben, ugyanis nem tűri tovább a rosszindulatú kommenteket Szilveszterrel kapcsolatban.

„Ember embernek farkasa. Csollány Szilveszter az életéért küzd. Elképedve olvasom az állapotáról szóló cikkek alatt születő kommenteket. Gyalázat”- kezdte bejegyzésében Szebeni, majd így folytatta:

„Hogy lehetünk ilyen aljasak? Az Élet szent. Egyszerűen nehéz szavakat találni, hogy egyeseknek sikerült beleülniük a saját bűzös mocsarukba, és abból böfögve kiokádni magukból a saját gonoszságuk minden mocskát. Miközben egy ember szinte haldoklik. Gyomorforgató.”

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Rendkívüli migrációs sajtótájékoztató

Ma reggel kilenc órától rendkívüli migrációs sajtótájékoztatót tart Bakondi György belbiztonsági főtanácsadó és Vargha Tamás parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!