2021. 12. 02. Csütörtök Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

Csökken a betegek átlagéletkora

A még beoltatlan középkorúakat veszélyezteti leginkább a koronavírus – mondta Rusvai Miklós virológus az M1 aktuális vasárnapi műsorában. A szakember rámutatott, hogy a 70 éven felüliek és a krónikus betegek többsége már megkapta a védőoltást, valamint a 12–18 éves korosztályból is sokan, ezért jelenleg az említett korosztályba tartozó beoltatlanok vannak a legnagyobb veszélyben.

Rusvai Miklós emlékeztetett: a mostani magyarországi járványadatok jobbak, mint az egy évvel ezelőttiek. Kevesebben haltak bele a betegség szövődményeibe és kevesebben vannak lélegeztetőgépen is. 

Hangsúlyozta: az influenzajárvány közeledtével érdemes kérni az influenza elleni védőoltást is, ezen kívül pedig a maszkviselés az, ami jelentősen korlátozza a különféle vírusok terjedését. A szakember arra biztatott mindenkit, hogy a tömegközlekedési eszközökön, bevásárlóhelyeken viseljen maszkot.

Fotó: Balogh Zoltán / MTI

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!