2022. 10. 02. Vasárnap Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Esős vasárnap 13:05

Belföld

Csőd Egerben

A városi támogatás elmaradásának következtében fizetésképtelenné vált az egri vízilabdacsapatot működtető Egri Vízilabda Kft. A klub minden alkalmazottjának azonnali hatállyal felmondott, a játékosokat pedig szélnek eresztette. Eger Jobbikos polgármestere szerint nem a város dolga a klub csődjének a kezelése.

  • Csőd Egerben

A Jobbikos városvezetés nem adta oda a támogatási pénzeket a csapatnak így az megszűnt.

Szécsi Zoltán az Egri Vizilabda Kft vezetője elmondta, hogy a város részéről érkező támogatással az elmúlt időszakban már voltak problémák.

Nem az egri önkormányzat okozta a város vízilabda klubjának a vesztét - állítja a település polgármestere. Mirkóczki Ádám nem érzi, hogy bármilyen felelősséggel tartozna a város vezetőjeként a sportegyesület életben tartásáért.

Mirkóczki Ádám hiába vonja ki magát a felelősség alól, mivel kihagyja a döntésekből az önkormányzati képviselőket, ezért úgy tesz mint aki egy személyben felelős a város sportéletéért is - közölte a Fidesz egri önkormányzati képviselője.

Mirkóczki Ádám elismerte, hogy nem csak a vízilabda klubnak, de más a városban működő egyesületnek sem utaltak pénzt. A Jobbikos politikus minden esetben a koronavírusra hivatkozott.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!