2021. 12. 05. Vasárnap Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Svenk 15:30

Belföld

Cseh Katalinék még a kulcsát sem kérték el az épületnek, ahol állítólag a nyomda működik

Cseh Katalinék Szécsényben még a kulcsát sem kérték el annak az épületnek, ahol állítólag egy hologram nyomdát üzemeltetnek - erről a PestiTV Ügy című műsora számolt be. A szécsényi ingatlan felújítására és fejlesztésére nyertek több mint másfél milliárd forintot a Momentum EP képviselőjéhez köthető cégek, még 2017-ben. A fejlesztést idén október elsejéig kellene elvégezni, ám máig nem történt semmi. Az ügyben a helyi Fidesz feljelentést tett, a NAV és az OLAF pedig vizsgálatot indított Cseh Katalin - uniós pénzeket is érintő - zűrös ügyei miatt.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Orbán Viktor: Adni jó! + videó

December 5-én ünnepeljük az önkéntesség világnapját, melynek előestéjén Orbán Viktor ellátogatott az Ökomenikus Segélyszervezet adományboltjához – derült ki a kormányfő által közzétett videóból és fotóalbumból.

Ukrajnában ismét szigorítanak

Ukrajnában ismét szigorítanak, ami azt jelenti, hogy hétfőtől az enyhébb járványügyi zónákban a vállalkozások és közintézmények is csak úgy működhetnek majd, ha az alkalmazottak mindegyike be lesz oltva.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!