2021. 10. 17. Vasárnap Hedvig napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Családi házba csapódott egy busz Gyálon+Videó

Összeütközött egy busz és egy személyautó Gyálon, a Szent István utcában szombaton reggel.

A busz egy családi ház falába csapódott, amely megrogyott. A házban nem volt senki. A buszon három utas és a sofőr tartózkodott, az autóban egy ember utazott.

A fővárosi hivatásos és a gyáli önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket és biztosították a helyszínt.

 

Bpi autosok

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Dobrev Klára elismerte vereségét

Dobrev Klára: "Felhívtam Márki-Zay Pétert, és tiszta szívből gratuláltam a győzelméhez. Ő a hatpárti ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje." 2021. október 17.

Szigorú sebességhatárt vezetnének be az utakon

Lakott területen 30 km/h-val közlekedhetnek az autósok a jövőben. 2021. október 17.

Véget ért az előválasztás

Véget ért az ellenzéki előválasztás, a szavazatok számlálása jelenleg is zajlik az MSZP Villányi úti székházában. A Fidesz EP-képviselője közösségi oldalán a Mónika Show-hoz hasonlította az elmúlt hetekben kialakult ellenzéki civakodást, valamint megjegyezte, hogy a valódi előválasztást a Fidesz nyerte, hiszen már több mint 1 millió 300 ezren írták alá a Stop Gyurcsány petíciót. 2021. október 17.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!