2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hitvallók és ügynökök 11:05

Belföld

Célpont: Válságkezelő az új kormánystruktúra

Válságkezelő az új kormánystruktúra

A gazdasági tárcák megerősödése és régi miniszterek visszatérése jellemzi az alakuló ötödik Orbán-kormányt. A következő években a háború és az azt követő gazdasági és külpolitikai kérdések fogják a legnagyobb kihívást jelenteni az ország számára, ezét olyan vezetőkre van szüksége Orbán Viktornak, akik készen állnak ezt a feladatot elvégezni. Tapasztalt emberekkel veszi most körbe magát a miniszterelnök, hogy emelni tudja a kormányzás színvonalát.

A 3 százalékos Jobbik

Az egykori legnagyobb ellenzéki közösség mostanra törpepárttá zsugorodott. Az elmúlt hetekben kiderült, ha egy jobbikos buli elszabadul, akkor ott nem csak a tánc tudását villantja meg egy igazi nemzeti konzervatív politikus (ahogy magukra hivatkoznak).

A nemrég napvilágot látott információk szerint azon a bizonyos decemberi disznóvágáson, ahol a jobbikos politikusok lerészegedtek a Jakab Péterrel táncoló Földi István a gyanú szerint megakarhatta erőszakolni a párt fiatal tagját, Szilágyi György élettársát.

Közben megszólalt az érintett is, aki elmondta, hogy nagyon megviselték a történtek és senkinek nem kívánja, hogy hasonlót átéljen.

Érdekes, hogy a Jobbikkal szoros együttműködésben politizáló Demokratikus koalíció sem határolódik el a történtektől.

Vona Gábor, a Jobbik korábbi elnöke szerint egyértelműen Jakab Péter felelős a párt mélyrepüléséért. Szerinte Jakab csak azért maradhatott a Jobbik elnöke, mert a párt annyira kicsire zsugorodott, hogy nem maradt érdemi kihívója. A Jobbik amikor már azt hinnénk nem tud újat mutatni ránk cáfol és még mindig meg tud lepni. A párt vezetése teljesen bekebelezte az egykor szebb napokat látott politikai közösséget, legalábbis azt ami maradt belőle. Ha ez így megy tovább a Jobbik számára nem marad más jövőkép, mint Jakab Péter szorító karjai közt eltűnni a politikai színtér süllyesztőjében.

Teljes műsor:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!